Spelen er bij jouw dier telkens verschillende of meerdere dingen tegelijk op gezondheidsgebied? Zijn er chronische klachten of zijn er gedragsmatig zaken die beter kunnen? Dan is dit veterinair natuurgeneeskundige alles-in-één pakket voor jullie een goede keuze. Door een passende combinatie te maken van verschillende therapieën, behandel- en genezingsmethoden wordt 1+1 ineens meer dan 2, en bereik je sneller resultaat.

Veterinaire natuurgeneeskunde is eigenlijk een verzamelnaam. Onder de natuurgeneeskunde vallen namelijk alle therapieën, behandeling- en genezingsmethoden die ziekten en klachten proberen te voorkomen en/of te verhelpen door ondersteuning van het zelf-genezend vermogen. 
En dit is een wezenlijke andere benadering, dan wanneer je alleen een klacht of ziekte met zijn symptomen centraal zet. 

Afhankelijk van mijn bevindingen, het dier en de eigenaar, maken we een passende keus uit onderstaande therapieën om de gezondheid, gedrag, welzijn, het zelf-genezende vermogen en de balans tussen belasting en belastbaarheid te verbeteren. Voornamelijk, omdat het geheel een beter effect heeft dan de som van de delen alleen

Vaak zet ik een combinatie van therapieën in voor het voorkomen van:
- infecties 
- het terugkeren van klachten
- algemene gezondheidsproblemen

Het verhelpen van:
- huidproblemen
- allergieën
- luchtwegaandoeningen

Ondersteunen bij
- chronische ziektebeelden

En het ombuigen van ongewenst gedrag.